Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu către Mircea Dinescu: Este un miting organizat pentru preşedinte. Te duci la televizor să vorbeşti, nu aici

Saturday, 07 November 2009, 17:14 Sursă: NewsIn

După ce preşedintele Traian Băsescu a ajuns în comuna Cetate şi a urcat pe scenă, primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi-a început discursul. În discursul său, Solomon l-a amintit pe Mircea Dinescu, care se afla în public. "Pe Mircea Dinescu îl trimit pe malul drept al Dunării. Acolo să petreacă cinci ani de zile, iar eu îi voi administra moşia", a spus Antonie Solomon.

La auzul acestei declaraţii, Mircea Dinescu s-a urcat pe scenă şi a încercat să vorbească, însă organizatorii au spus că va putea vorbi după ce vorbeşte preşedintele Traian Băsescu.

"Bine v-am găsit, urmaşi ai pandurilor lui Tudor. Am venit aici la malul Dunării, să vă spun câteva cuvinte despre un mandat greu. Un mandat în care am fost într-o confruntare dură şi cu o majoritate în Parlament, dar şi cu presa mogulilor. Asta nu m-a descurajat nicio clipă" a declarat preşedintele la începutul discursului său.

Şeful statului a continuat apoi, criticându-i pe toţi cei care îşi ponegresc ţara. "M-am obişnuit şi dacă vă uitaţi chiar şi la maeştrii care au trecut pe aici sau chiar sunt aici (referindu-se la Mircea Dinescu, care nu coborâse de pe scenă, n.r.), seara la televizor, îi vedeţi cu cât dispreţ vorbesc despre ţara lor. Ei sunt deştepţii naţiunii. Îşi ponegresc ţara, nimic nu le place în ţara asta, dar fac bani de pe urma acestei ţări. Avem nevoie să ne restabilim valorile", a spus preşedintele Băsescu.

Înainte de a pleca spre scenă, Traian Băsescu a revenit la microfon. "Domnul Dinescu vrea să vorbească şi dânsul. El vorbeşte în fiecare seară la televizor şi niciodată nu am cenzurat niciun ziarist. Dar acum îi spun că este un miting organizat pentru preşedinte. Deci, domnule Dinescu, te duci la televizor să vorbeşti, nu aici", a spus Băsescu.

Citeşte şi

Dinescu despre incidentul cu Băsescu: Nu credeam să trăiesc o asemenea jenă


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri