Barna: Din cauza bombelor lăsate de PSD, România riscă să intre "într-o zonă de instabilitate bugetară dramatică"

Wednesday, 11 December 2019, 09:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul USR, Dan Barna, a declarat marţi, la Realitatea Plus, că nu a primit deocamdată proiectul legii plafoanelor bugetare şi proiectul de buget, susţinând că există riscul ca în urma reglementărilor adoptate de PSD, România să intre "într-o zonă de instabilitate bugetară dramatică".

"Este una dintre priorităţi, fără îndoială. Aici nu e niciun fel de dubiu(...) Dar perspectiva aceea în care construim un buget care scoate România din deficitul de 3% semnificativ şi ne aruncă într-o inflaţie de 7-8 ani, din care se risipesc toate economiile cetăţenilor, nu este din punctul nostru de vedere o guvernare responsabilă. Nu spun că se va întâmpla aşa, dar avertizez că e un risc foarte mare ca pe bombele lăsate de PSD în legislaţie să intrăm într-o zonă de instabilitate bugetară dramatică pentru viitorul României. Nu pe un an-doi, ci pe următorii patru ani şi opt ani, în care intenţionăm să facem reformele importante ale României, după alegeri", a afirmat liderul USR, pentru Realitatea Plus.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-11 09:19:17
Sa nu mai fie instabilitate

bugetara sa fie anulata creșterea salariilor și pensiilor mici .După aceea sa facem programe de incluziune sociala și risc de sărăcie. Binenteles prin firme de consultanta.

2019-12-11 09:49:09
Paine si circ in Romanica

Si tu Butus? Eu credeam ca USR se decotoroseste rapid de umbrela PNL . Barna cred ca a fost iar amenintat cu dosare daca nu zice ceva la unison cu Santa K in presa. Nicusor Dan avea valoare pe langa santajabilul asta de 2 bani.

2019-12-11 10:44:44
Constantin Gadea

DRAGNEA SA FIE JUDECAT pentru faptele infractionale din dosarele penale: Tel Drum, Hotelul Turris, GAS Salcia, Insula Belina, Afacerea Brazilia, Jaful de la Ministerul Dezvoltarii, Podul nereparat, Concesiunile de terenuri agricole si de paduri din Teleorman, Blocul cu patru etaje din Bucuresti si cate or mai fi altele. Dar fara taraganarea care dureaza de ani multi. SECURISTUL DAN VOICULESCU sa fie rejudecat in dosarul ICA, in care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare si la despagubirea statului roman cu 60 de milioane de euro pentru prejudiciile aduse tarii cand a furat Institutul de Cercetari Alimentare. Megaescrocul a fost eliberat din inchisoare in mod fraudulos, fara sa achite datoria de 60 de milioane de euro statului. Si mai trebuie judecat si in dosarul Crescent, pentru delapidarea a trei sute de milioane de dolari, obtinuti din vanzarea activelor filialelor Securitatii si din sumele sosite de la exporturi in 1990, cum a stabilit Comisia canadiana. Mai fra

Alte articole din: Ultimele Stiri