Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Autorul masacrului de miercuri de la o şcoală din Germania îşi anunţase, cu o zi înainte, pe internet intenţiile criminale

Thursday, 12 March 2009, 13:14 Sursă: NewsIn

"M-am săturat, nu mai suport viaţa asta care nu are sens, tot timpul acelaşi lucru. Toţi râd de mine şi nimeni nu îmi recunoaşte potenţialul", scria Tim Kretschmer, în vârstă de 17 ani, pe un forum pe internet. "Am arme aici, mâine dimineaţă voi merge la şcoala unde am învăţat", mai scria tânărul.

"Fiţi pe fază, veţi auzi vorbindu-se despre mine mâine. Reţineţi locul: Winnenden", se mai arăta în mesajul publicat în noaptea de marţi spre miercuri.

Informaţiile despre anunţul tânărului au fost date publicităţii de ministrul de Interne al landului Bade-Würtemberg Heribert Rech, într-o conferinţă de presă.

Adolescentul întrerupsese un tratament psihiatric pe care îl urma din 2008, a mai precizat ministrul.

Tânărul a mers miercuri dimineaţă la liceul din Winnenden unde învăţase până în urmă cu un an şi a deschis focul în două clase, omorând nouă elevi şi trei profesoare. Plecând de acolo, a mai ucis trei trecători, a furat o maşină şi a fost în cele din urmă încolţit de poliţie la câteva zeci de kilometri distanţă, unde s-a sinucis.

Şi în alte cazuri de asemenea atacuri armate, agresorii îşi anunţaseră intenţiile pe internet.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri