Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aura Vasile (PSD): Vom face plângere penală împotriva conducerii Camerei Deputaţilor

Thursday, 20 August 2009, 08:08 Sursă: REALITATEA.NET

"Am început procedurile de a face plângere penală împotriva conducerii Camerei Deputaţilor şi a persoanelor care se fac vinovate în legătură cu înregistrările ilegale care au fost făcute în cel mai înalt for al democraţiei, dintr-o tară membră a Uniunii Europene", a declarat Aura Vasile.

Aura Vasile a mai precizat că plângerea penală împotriva Camerei Deputaţilor se va referi la "înregistrarea ilegală" a membrilor Comisiei, înregistrarea care a apărut în mass-media.

Deputatul PSD a mai precizat că, potrivit raportului Secretariatului General al instituţiei, înregistrarea nu a fost făcută cu aparatura tehnică a Camerei. De asemenea, Aura Vasile a precizat că acea înregistrare nu a putut fi făcută nici cu un reportofon, fapt pentru care doreşte clarificarea situaţiei în care a fost făcută înregistrarea.

Totodată, deputatul PSD a anunţat că va face o plângere penală împotriva celui care i-a împiedicat pe reprezentanţii ministerului Turismului să se prezinte la audierile Comisiei de anchetă, evitând să nominalizeze persoana la care se referă.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri