Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Astra Ploieşti - Dinamo 1-2 (FINAL), în sferturile Cupei României

Thursday, 19 November 2009, 20:24 Sursă: REALITATEA.NET

ASTRA PLOIEŞTI - DINAMO 1-2

Componenţa echipelor:

Astra: Miron - Mihalache (V. Sandu 84), Rohat, Oprsal, Crăciun - Strătilă, Takayuki (Hatchi 84), V. Gheorghe, Paulinho (Gafiţa 74) - Păun, Miranda. Antrenor: Nicolo Napoli.

Dinamo: Matache - Molinero, L. Goian, Moţi, Diabate (Pulhac 57) - L. Rus, N\'Doye (Zicu 85), Boştină, Ad. Cristea - Cl. Niculescu (Tamaş 66), An. Cristea. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Arbitri: Cristian Balaj - Vladimir Urzică, Liviu Ciubotariu

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 90+4 Fluier final.

Min. 90+3 Zicu scapă spre poarta lui Miron, dar portarul Astrei reuşeşte să respingă şutul dinamovistului şi să limiteze proporţiile scorului.

Min. 77 Georgian Păun şutează din voleu de la marginea careului, dar peste poarta lui Matache.

Min. 75 N\'Doye şuteză puternic din afara careului, Miron este pe fază, dar scapă mingea în faţă, dar reuşeşte în cele din urmă să-l împiedice pe Andrei Cristea să trimită în plasă.

Min. 68 Cartonaş roşu Sorin Strătilă (Astra). Milocaşul prahovenilor a fost eliminat după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Molinero, la un duel aerian. Se joacă 10 la 10.

Min. 65 Cartonaş roşu Cosmin Moţi (Dinamo). Fundaşul dinamovist este eliminat după ce l-a faultat pe Georgian Păun în poziţie de ultim apărător. Finalul de meci se anunţă a fi unul de foc pentru \"cîini\".

Min. 55 Astra nu dezarmează şi încearcă să restabilească repede egalitatea, iar Strătilă ratează o ocazie uriaşă, şutul său la colţul lung, din unghi, trecând puţin pe lângă stâlpul din dreapta lui Matache.

Min. 53 GOOOL Dinamo! Andrei Cristea reuşeşte dubla şi readuce Dinamo în avantaj, după un contraatac şi o centrare perfectă la şase metri a lui Claudiu Niculescu. Astra - Dinamo 1-2.

Min. 46 S-a reluat jocul.

Min. 45+1 Pauză.

Min. 36 Astra a marcat din nou, prin Paulinho, dar reuşita acestuia nu a fost validată, de la margine semnalizându-se ofsaid.

Min. 33 Ousmane N\'Doye încearcă să readucă Dinamo în avantaj cu un şut de la 22 de metri, dar Miron respinge foarte bine.

Min. 25 La un corner pentru Astra, mingea trece paralel cu poarta lui Matache, însă niciun jucător al gazdelor nu reuşeşte să o împingă în plasă.

Min. 20 Claudiu Niculescu îi pasează lui Andrei Cristea în spatele apărării ploieştene, atacantul şutează plasat, dar Miron respinge. De la margine se semnalizase ofsaid.

Min. 18 Astra a prins curaj după marcarea golului şi pune presiune la poarta lui Dinamo.

Min. 16 GOOOL Astra! Georgian Păun a transformat lovitura de la 11 metri, şutând în dreapta lui Matache. Deşi portarul dinamovist a fost pe minge, nu a reuşit să îşi salveze echipa. Astra - Dinamo 1-1.

Min. 15 Penalty pentru Astra, după un fault al lui Moţi la Georgian Păun.

Min. 9 GOOOL Dinamo! Andrei Cristea deschide scorul cu un şut din întoarcere, din centrul careului, după ce a profitat de o ezitare a lui Rohat. Astra - Dinamo 0-1.

Min. 5 Astra domină începutul de meci şi îi ţine la respect pe \"câini\".

Min. 1 A început partida.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri