Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Assassins Creed II se lansează oficial în România

Tuesday, 17 November 2009, 15:06 Sursă: REALITATEA.NET

Primul Assassin’s Creed se poate lăuda cu vânzări care au depăşit 8 milioane de exemplare, dar şi cu aprecieri din partea presei de specialitate.

Nu au lipsit însă nici criticile, care evidenţiau diferite aspecte ale jocului, care puteau fi mai elaborate. După discuţiile aprinse pe care le-a stârnit primul episod, este de înţeles că Assassin’s Creed II se numără printre cele mai aşteptare jocuri ale anului, atât fanii, cât şi criticii întrebându-se cum se va prezenta noul capitol al războiului dintre templieri şi asasini.

Pe 24 noiembrie toate întrebările îşi vor găsi răspuns, în evenimentului oficial de lansare a acestui joc, care pe lângă faptul că va detalia noile aspecte aduse de joc, va permite publicului să încerce jocul pe console PlayStation 3. Evenimentul de lansare a lui Assassin’s Creed II promite şi numeroase surprize participanţilor. Nu vor lipsi nici concursurile, care vor premia participanţii cu diferite obiecte legate de joc: tricouri, postere, măşti etc. Marele premiu al evenimentului este un PlayStation 3 împreună cu un joc Assassin’s Creed II.                   
Lansarea oficială a jocului Assassin’s Creed II va avea loc pe data de 24 noiembrie între orele 19:00-21:00 într-un magazin de specialitate de pe bulevardul Magheru.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri