Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Asistenta care a uitat un copil în incubator a fost audiată

Friday, 20 November 2009, 05:43 Sursă: Realitatea TV

Sistemul, guvernanţii şi conducerea maternităţii sunt vinovaţi pentru arsurile profunde pe 20% din corpul unui bebeluş de doar trei zile, acesta a fost răspunsul asistentei care trebuia să aibă grijă de copil. \"Am declarat tot ce s-a întâmplat în seara aia, că nu sunt vinovată. Am avut 27 de bebeluşi. Am fost singură, a trebuit să deservesc şi etajul doi. Deci copiii au rămas nesupravegheaţi, n-a avut cine. Din cauza la cele patru zile date de Guvern\", a declarat Emilia Baron, asistenta.

Şi reprezentanţii Sanitas, sindicat din care face parte şi asistentă, au dat vina pe sistem. Audierea a durat mai bine de patru ore.

\"A fost cooperantă, a dat o declaraţie lungă.  Sancţiunile: de la mustrare până la retragerea dreptului de liberă practică\", a afirmat Carmen Mazilu, Ordinul Asistenţilor.

Pe părinţi nu-i ajută însă. Copilul lor a fost internat în stare gravă după ce a suferit o operaţie de transplant de piele. Părinţii micuţului au depus o plângere la Parchetul General împotriva asistentei.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri