Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anastase: PSD şi PNL au amânat asumarea răspunderii, ca să îşi conserve privilegiile

Wednesday, 07 October 2009, 10:56 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat că sesizarea liberalilor pentru suspendarea sa pentru 30 de zile este "un joc politic". Anastase a afirmat că nu a încălcat Regulamentul Camerei.
"Este dreptul dumnealor să depună acest lucru la Biroul Permanent , Comisia juridică va fi cea care va analiza. În ceea ce mă priveşte, am convingerea că nu am încălcat Regulamentul", a spus Anastase. 

"E un lucru pe care îl ştiu foarte bine liderii de grup, dar fac în momentul acesta un joc politic care se poate explica într-o perioadă de campanie electorală şi până la urmă ai nevoie, nu-i aşa, ca funcţia de preşedinte al Camerei să nu te incomodeze de vreo culoare tocmai pentru a-ţi conserva privilegiile", a spus Anastase. 

"Asistăm la constituirea unei majorităţi care se luptă doar pentru păstarea propriilor privilegii, în contrast cu nevoile oamenilor", a declarat Roberta Anastase, menţionând că membrii PSD şi PNL au încercat şi au reuşit tergiversarea discuţiilor pe asumare.

Anastase a mai spus că senatorii PD-L vor face o sesizare care îl va viza pe Mircea Geoană, preşedintele PSD, şi în care se va cere suspendarea acestuia din funcţia de preşedinte al Senatului.

Întrebată ce conţine sesizarea, Anastase a răspuns că "acelaşi lucru" din sesizarea îndreptată împotriva sa de către deputaţii PSD şi PNL.

Citeşte şi Război în Parlament: PNL şi PSD cer suspendarea din funcţie a Robertei Anastase 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri