Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anastase: Nominalizarea lui Dacian Cioloş este şi victoria preşedintelui Traian Băsescu

Monday, 30 November 2009, 09:46 Sursă: NewsIn

Roberta Anastase l-a invitat pe Dacian Cioloş pentru a discuta despre \"paşii următori pe care România, prin domnia sa, îi are de făcut pentru a-l vedea instalat în postul de comisar pentru agricultură\", dar şi pentru a-l felicita pentru această victorie.

\"Este extrem de important, este o victorie a diplomaţiei româneşti şi a preşedinteului Traian Băsescu personal. E un portofoliu de extremă importanţă, portofoliul agriculturii gestionează 45% din bugetul UE. Avem o responsabilitate enormă, este o dovadă a încrederii pe care România, românii şi diplomaţia noastră beneficiază în UE şi sunt convinsă că paşii următori pe care îi vom face vor confirma acest lucru\", a mai spus Anastase.

La rândul său, Dacian Cioloş a precizat că, similar întâlnirii pe care a avut-o cu preşedintele Senatului, Mircea Geoană, i-a solicitat preşedintelui Camerei Deputaţilor sprijinul, prin contactele pe care le are cu PE şi cu celalalte parlamente naţionale, pentru audierea sa în PE.

\"Am avut discuţii despre PE ţinând cont şi de experienţa precedentă a dânsei în calitate de europarlamentar\", a conchis Cioloş.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri