Alege CONSPIRAŢIA despre care vrei să citeşti vineri: Arma meteorologică sau arma seismică

Thursday, 19 November 2009, 08:41 Sursă: REALITATEA.NET

REALITATEA.NET a întocmit o colecţie de conspiraţii celebre care au aprins imaginaţia oamenilor de pe întreg globul. Vă oferim acum posibilitatea să alegeţi subiectul conspiraţiei care va fi dezbătut vineri.
Adaugă părerea ta

Arma meteorologică este o explicaţie comodă pentru o serie de fenomene care se încadrează greu într-o anumită categorie. Deşi principalii suspecţi în trecut, care ar fi putut fi bănuiţi că ar folosi arme meteorologiece, au fost ruşii, mai multe voci pun această vină în spatele americanilor şi a Departamentului de Apărare. Adevărat sau nu, vineri vom afla ce informaţii există în mod oficial, cu privire la această tehnologie, şi care sunt cele mai recente teorii ale conspiraţiei.

Arma seismică este un concept care a apărut pentru prima oară în literatura SF, dar la fel ca multe alte concepte, o idee s-a transformat într-o armă secretă, folosită de multe ori şi care nu lasă urme. Primele zvouri au apărut în anii 1970, în Asia Centrală, în statele ex-soviectice. Vineri vom vedea dacă asemenea arme sunt posibile şi dacă există indicii cu privire la folosirea lor de-a lungul anilor.

Completează sondajul de mai jos