Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adrian Năstase: Parlamentul a ajuns o bătaie de joc în care nu se mai respectă nimic

Tuesday, 06 October 2009, 10:20 Sursă: Realitatea TV

"Parlamentul, din păcate, a ajuns un fel de bătaie de joc în care nu se mai respectă nimic", a spus Adrian Năstase, considerând că "Parlamentul devine un fel de instrument jenant în care ar trebui aplicate doar directivele de la Cotroceni".

"Sunt nişte lucruri, totuşi, clare, chestiuni care ţin de voinţa majorităţii şi care trebuiesc respectate. Acuma, cum să spun, când erau în majoritate şi puteau să controleze (cei de la PD-L) anumite lucruri, dar acuma şi ca minoritate vor să impună majorităţii parlamentare regulile lor, ceea ce nu e în ordine", a mai susţinut social-democratul.

Adrian Năsatse a acuzat-o pe preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase de nerespecatrea regulilor Camerei şi prelungirea timpului necesar fiecărui vorbitor tocmai pentru a nu se mai respecta ordinea de zi şi a nu se ajunge la vot.

"Din moment ce aveai trecut pe ordinea pe zi la vot o anumită procedură trebuia finalizată discuţia aceasta cu atât mai mult cu cât preşedinta de şedinţă este cea care a gestionat timpul necesar afectat sesiunii speciale pentru această discuţie pentru realizarea acestui vot", a mai spus Năstase.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri