Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adrian Diaconu: Jean Pascal are ceva ce-mi aparţine, centura WBC!

Friday, 13 November 2009, 14:06 Sursă: REALITATEA.NET

Pe 11 decembrie, la Centre Bell, din Montreal, Adrian Diaconu va lupta pentru recuperarea titlului mondial al semi-greilor, versiunea WBC, de la canadianul Jean Pascal, care l-a deposedat de centură pe 19 iunie.

Ambii combatanţi au trebuit însă să se prezinte în faţa oficialilor WBC cu 30 de zile înainte de disputarea partidei, pentru primul cântar obligatoriu, care să ateste că ambii sportivi sunt în limitele normale ale categoriei. Ei nu trebuiau sa cântărească mai mult de 87,3 kg şi au respectat această limită, Diaconu având 86,4 kg, iar Pascal 83,5 kg.

\"Îmi place foarte mult Adrian ca persoană, dar nu voi avea niciun fel de compasiune pentru el, în următoarea noastră întâlnire. Vreau să-l elimin din calea mea pentru totdeauna\", a declarat Pascal. La rândul său, Diaconu a spus: \"Jean Pascal are ceva ce-mi aparţine, centura WBC. Lupta trecută a fost echilibrată, iar între timp am făcut ajustările care trebuiau, în jocul meu. Îl asigur că va avea de înfruntat toată energia şi angajamentul meu\".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri