Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acţiuni de ecologizare în patru localităţi din Gorj, în "Săptămâna Ecologică"

Saturday, 11 April 2009, 07:31 Sursă: NewsIn

Cu ocazia "Săptămânii Ecologice", cadrele didactice şi primarii reprectivelor localităţi au fost premiaţi simbolic pentru activităţile organizate. Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj a desfăşurat la Ţicleni, dar şi în alte trei localităţi, o serie de acţiuni de conştientizare privind gestionarea deşeurilor şi prevenirea incendiilor.

De asemenea, în cadrul "Săptămânii Ecologice", reprezentanţii APM Gorj au prezentat copiilor de la Grădiniţa din Ţicleni un film referitor la măsurile de prevenire a incendiilor. Elevii de la Liceul Ţicleni au vizionat un film documentar privitor la dezasamblarea echipamentelor electronice care conţin piese de aur şi argint dăunătoare mediului, dar folositoare industriei electronice.

"În cadrul săptămânii ecologice au avut loc mai multe acţiuni de ecologizare. Au fost ecologizate cursurile de apă, căile de acces şi spaţiile publice din localitate. Au avut loc întâlniri cu pensionarii, care au participat la acţiunile de ecologizare prin colectarea deşeurilor, sortarea lor şi depunerea în saci menajeri în locuri special amenajate", a declarat Gheorghe Fometescu, directorul APM Gorj.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri