Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident cu trei morţi şi trei copii răniţi în judeţul Iaşi

Wednesday, 12 August 2009, 15:11 Sursă: NewsIn

La locul incidentului au intervenit trei maşini SMURD, un echipaj de descarcerare al pompierilor şi mai multe ambulanţe.

"Trei adulţi au decedat, este vorba de doi bărbaţi şi o femeie. Trei copii au fost duşi la Spitalul de Pediatrie. O fetiţă de 12 ani are traumatism cranio-cerebral, iar o altă fetiţă, de 13 ani, şi un băieţel de trei ani, sunt policontuzionaţi. O altă femeie a fost adusă la Spitalul "Sf.Spiridon" şi este în curs de evaluare", a declarat, contactată telefonic, dr. Diana Cimpoieşu, medic coordonator al SMURD Iaşi.

Din informaţiile preliminare furnizate de poliţişti, accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00 după ce un autoturism BMW a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină marca Logan.

"Mecanismul de producere a accidentului încă nu este clar, specialiştii încă evaluează situaţia la faţa locului", a declarat comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, comisar-şef Liviu Zanfirescu.

Circulaţia pe ambele sensuri de mers în zona accidentului s-a desfăşurat cu dificultate timp de peste o oră, fiind formate coloane de maşini.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri