Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Român arestat în Franța după ce a încercat să transporte 65 de kilograme de cannabis cu un dric

Friday, 26 June 2020, 13:00 Sursă: Realitatea.net

Vehiculul a fost oprit, miercuri, pentru un control de rutina, într-un refugiu din apropierea orașului Besançon, potrivit procuratorii locale care a confirmat informațiile apărute într-un ziar local.

În timpul verificărilor, șoferul declarat că transportă cadavre din Spania în România, însă agenții vamali au observat că sicriele nu erau sigilate, cerință obligatorie când persoane decedate sunt transportate peste graniță, decizând apoi să le verifice conținutul.

Cele patru sicrie transportate în dric nu conțineau trupurile neînsuflețite ale unor persoane care și-au pierdut viața, dar nici goale nu erau, conținând în schimb săculeți plini cu cannabis, a declarat procurorul adjunct Christine de Curraize

Șoferul, un român de 30 de ani, a fost reținut și plasat în arestul poliției. Condamnat deja pentru furtul unor bijuterii în Spania, bărbatul urmează să apară, astăzi, în fața unei instanțe din Besançon.

Conform investigației preliminare, transportul de cannabis intrase în Franța din Spania urmând să fie livrat în Germania.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri