A fost reţinut după ce şi-ar fi omorât soţia

Thursday, 13 December 2018, 12:55 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat preventiv, fiind suspectat că şi-a ucis soţia, potrivit realitateadesalaj.net.

Adaugă părerea ta

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în data de 11 decembrie 2018, în jurul orei 14.30, o femeie a sesizat Poliţia despre faptul că mama sa, în vârstă de 64 de ani, din comuna Marca, se află căzută într-o cameră a locuinţei, iar pe îmbrăcăminte se află mai multe pete de sânge.

„Echipa complexă, formată din procuror, ofiţer specialist în investigaţii criminale şi ofiţer criminalist, s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că victima era decedată, persoana bănuită de comiterea faptei fiind soţul victimei”, a explicat sursa citată.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat preventiv şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, a mai notat realitateadesalaj.net.