Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Luminiţa Anghel: Madonna nu a fost şi nu va fi niciodată o voce adevărată în muzică. Cum comentaţi?

Wednesday, 26 August 2009, 08:03 Sursă: REALITATEA.NET

''Madonnna nu excelează ca interpretă. Este doar un produs comercial. O combinaţie de muzică comercială, coregrafie şi imagine'', a declarat pentru REALITATEA.NET Luminiţa Anghel. 

Madonna are însă alte calităţi care au ajutat-o să se menţină în topurile muzicale şi ale popularităţii peste un sfert de secol.

''A muncit foarte mult. Este foarte ambiţioasă şi tenace. A ştiut că nu este şi nu va fi o voce adevărată în muzică şi a compensat prin melodii comerciale, spectacol, coregrafie, sport'', susţine solista.

Luminiţa Anghel a participat la Paris la unul dintre primele concerte din turneul ''Sticky&Sweet'' şi nu a fost prea încântată. Madonna nu a impresionat nici prin voce, dar nici prin spectacolul în sine.

''Nu mi-a plăcut. Aşteptările mele au fost mult mai mari. Mă aşteptam la mai multe efecte speciale, mai multe costume. A falsat foarte mult. Toate melodiile le-a cântat sub ton. O singură piesă mi-a plăcut, Evita, pe care a cântat-o corect. Poate la Bucureşti va fi mai bine. Au trecut câteva luni de la concertul de la Paris, poate şi-a îmbunătăţit spectacolul'', a mai spus solista.

Diva muzicii pop a concertat miercuri seară, pentru prima dată în România. Concertul a durat două ore, timp în care celebra artistă a schimba 15 costume.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri