Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Shaquille O'Neal îl provoacă pe David Beckham la o partidă de fotbal pe Twitter

Wednesday, 29 July 2009, 13:01 Sursă: NewsIn

O'Neal se pregăteşte să înceapă filmările pentru emisiunea "Shaq Vs", în cadrul căreia va încerca să îi depăşească pe colegii săi din diferite domenii sportive. O'Neal a aranjat deja un concurs de înot în care se va întrece cu campionul Michael Phelps, un meci de box contra lui Oscar De La Hoya şi unul de tenis împotriva Serenei Williams.

"Dragă David Beckham, ştiu că ai auzit despre emisiunea mea . Oricum, nu vei reuşi să înscrii niciun gol împotriva mea. Te provoc, micuţule", este unul dintre mesajele postate de O'Neal, la care, deocamdată, fotbalistul nu a dat niciun răspuns.

Un alt mesaj postat pe site-ul de microblogging Twitter este: "David Beckham. Ştiu că mă auzi. Nu îţi fie teamă, nu mă face să te chem. Nu vei reuşi să înscrii vreun gol. Nu mă face să scriu iar pe Twitter şi milioane de oameni să vadă că ţi-e teamă de Shaq. Ai face bine să răspunzi, câine fricos".

În vârstă de 37 de ani, Shaquille O'Neal este una dintre legendele baschetului american, încă în activitate. Sportivul joacă, în prezent, la Cleveland Cavaliers, una dintre cele mai valoroase echipe din liga profesionistă nord-americană (NBA), şi are în palmares patru titluri de campion. O'Neal cochetează şi cu actoria, cel mai recent rol al său fiind în parodia horror "Scary Movie 4".

Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri