Mircea Sandu: "Mircea Lucescu a făcut istorie până acum, dar azi a intrat în legendă"

Wednesday, 20 May 2009, 22:01 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET

"Mircea Lucescu a făcut până acum istorie, dar azi a intrat în legenda marilor antrenori. Rezultatul obţinut este unul deosebit, deoarece echipele din estul Europei ajung mai greu la Liga Campionilor şi mai uşor la Cupa UEFA. Lucescu este un mare antrenor", a spus Sandu, la GSPTV.

Întrebat dacă regretă că nu l-a adus pe Mircea Lucescu la echipa naţională a României, preşedintele Federaţiei a răspuns: "Toţi aceşti ani, de când sunt eu preşedinte, sunt cei mai faşti ai echipei naţionale, ceea ce înseamnă că antrenorii şi-au făcut meseria. Mircea Lucescu a fost de mai multe ori aproape de echipa naţională în aceşti ani, aşa că nu se poate spune că e vreo animozitate între mine şi Mircea Lucescu".

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, la care Răzvan Raţ a fost integralist, a învins, miercuri, în finala Cupei UEFA, pe Werder Bremen, scor 2-1, după prelungiri, şi a câştigat asfel primul trofeul european din istoria clubului. Partida s-a disputat pe stadionul Şukru Saracoglu, din Istanbul.

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri