Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Toni Grecu: Prinţul Albert de Monaco, în România de Balcani

Friday, 24 April 2009, 21:39 Sursă: România Liberă

Joi a venit în vizită la Bucureşti Prinţul Albert de Monaco. Domnia Sa a declarat că şara pe care o reprezintă este interesată să investească în România, în domenii de mare interes precum jocurile de noroc şi cazinourile.

După ce a văzut că în Bucureşti este câte un cazinou la fiecare colţ de stradă şi sălile de jocuri mecanice sunt mai dese ca alimentarele, Prinţul Albert a declarat că renunţă la idee, că e târziu, că i-au luat-o ruşii şi moldovenii înainte, dar le cere investitorilor români să vină în Monaco să investească în agroturism cu căruţa după modelul Udrea şi în autostrăzi neterminate.

Cunoscut ca mare amator de senzaţii tari, Prinţul a cerut să fie lăsat să meargă singur cu autobuzul 331, având portofelul în buzunarul de la spate. Din fericire, gărzile de corp şi ceilalţi membri ai delegaţiei s-au opus şi l-au convins că sunt de acord să-l însoţească la vânătoarea de lei din Kenia, fără puşti şi fără maşini, numai să renunţe la mersul cu autobuzul în Bucureşti, cu un portofel la spate.

 

Citeşte mai mult în România Liberă 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri