Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Naomi Campbell se mută la Moscova

Wednesday, 22 April 2009, 08:04 Sursă: REALITATEA.NET

"Naomi şi Vladislav sunt nedespărţiţi. Supermodelul petrece tot mai mult timp în Rusia", a declarat o sursă apropiată a cuplului. Se pare că miliardarul construieşte o casă pentru Naomi, iar aceasta este gata să renunţe la viaţa agitată de la New York şi să se stabilească la Moscova.

Naomi Campbell şi iubitul ei, poreclit "Donald Trump al Rusiei" sunt împreună de un an. În 2008, Vladislav a scos din buzunar 18,5 milioane de dolari pentru a-i satisface capriciile frumoasei pantere."În august, Naomi i-a spus lui Vladislav că vrea să se mute în Brazilia şi acesta i-a făcut cadou un apartament.", a povestit o sursă.

Cu toate acestea, relaţia celor doi nu a fost ocolită de scandaluri. Naomi Campbell în vârstă de 38 de ani, a fost uimită să afle că viitorul său soţ este căsătorit de 21 de ani, cu o femeie care nici nu se gândeşte să renunţe la el. "Este de-a dreptul penibil. Vladislav este soţul meu, iar Naomi nu va reuşi să ne despartă", declara, în luna martie, Ekaterina Doronin pentru ziarul "News of the World". 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri