Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Roberto Carlos, pe urmele lui Beckham şi Mutu în lumea modei

Friday, 27 March 2009, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă Mutu, la 30 de ani are deja magazine vestimentare la Paris, Monaco, Monte Carlo, Cannes şi Londra, dar şi în oraşul său natal, Piteşti, în care comercializează haine din colecţia "Ten Life", Lobonţ a lansat colecţia "Lobby One" iar Beckham a împrumutat numele său unei linii vestimentare pentru copii, Roberto Carlos a aşteptat până la 36 de ani pentru a se lansa în domeniul modei.

Colecţia RC3 pentru sezonul toamnă-iarnă 2009 a fost lansată oficial într-un bar din Sao Paulo şi cuprinde articole destinate atât bărbaţilor, cât şi femeilor, stilurile abordate fiind urban şi casual. Publicul ţintă este cel "tânăr şi modern", după cum a decretat însuşi Roberto Carlos. "Stilul este foarte diferit de cel pe care îl abordez eu şi care cuprinde pantaloni scurţi, sandale şi cămaşă", a punctat fostul fotbalist de la Real Madrid, citat de cotidianul Marca.

Roberto Carlos vrea să vadă îmbrăcate în hainele din propria sa linie de îmbrăcăminte modele celebre ca brazilianca Gisele Bundchen sau Kate Moss, dar şi actriţe ca Angelina Jolie, Katie Holmes, Nicole Kidman sau pe Victoria Beckham.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri