Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lady GaGa vorbeşte despre orgasmul artistic

Wednesday, 11 March 2009, 11:32 Sursă: Don t Miss

"Să compui un disc este ca şi cum ai ieşi cu mai mulţi tipi în acelaşi timp. Ieşi cu ei în oraş ca să-i compari şi la un moment dat te hotărăşti pe care îl preferi", a mai spus blonda. În ceea ce priveşte emoţia de scenă, este una cu totul specială: "un orgasm creativ genial! Sunt gata să merg pînă la capăt. Nu mai am constrângeri acum la concerte. Nicio limită. Sunt liberă"

Pentru cei care nu o cunosc încă, Lady GaGa este noul star dance în ascensiune. Single-ul ei "Just Dance" s.a vândut deja în mai mult de 2 milioane de exemplare.

 

Comparată adesea cu Madonna, Gwen Stefani sau Christina Aguilera, Lady GaGa are un succes impresionant şi pe internet. "Just Dance" a fost vizionat pe MySpace de mai mult de 400.000 de ori în numai trei săptămâni.

Cântăreaţa este din New York şi a făcut pian de la patru ani, iar la 14 ani compunea primele sale melodii. Fan al muzicii pop, rock,electro, la 22 de ani Lady Gaga încinge scena la cluburile cele mai branşate din "Lower East Side".

Lady GaGa şi-a ales acest nume după melodia "Radio Gaga" a trupei Queen şi a compus pentru numeroşi artişti, printre care şi Pussycat Dolls.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri