Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

19 dintre pasagerii avionului dispărut luni primiseră biletele drept premiu

Tuesday, 02 June 2009, 15:43 Sursă: REALITATEA.NET

"Am fost şocat de veste", a declarat Laurent Bouveresse, directorul general al CGED, firma care îi premiase pentru buna lor activitate. Angajaţii primiseră drept recompensă o vancaţă de patru zile, la Rio, pentru ei şi un însoţitor.

"În fiecare an se organizează un astfel de concurs, anul trecut câştigătorii au mers în Canada", a mai spus M. Bouveresse.

La sediul firmei a fost organizată o celulă de criză pentru a răspunde întrebărilor colegilor îngrijoraţi şi pentru ajutorarea familiilor celor dispăruţi.

"Ginerele meu primise biletul drept recompensă pentru activitatea sa în firma pentru care lucra", a povestit Liliane Pawlak jurnaliştilor de la AFP. Fiica sa, Sandrine Artiguenave, se afla la bordul aeronavei împreună cu şoţul său care lucra pentru agenţia Langon. Cei doi aveau 37 de ani.

Ieri, familia Pawlak a încercat să afle mai multe despre soarta pasagerilor după ce au auzit de dispariţia aeronavei. "Eram panicaţi. Nu ştiam cum să le spunem această veste tragică copiilor. Credeam că vor veni cu avionul de după-amiază, însă am sunat la hotel la Rio de Janeiro unde ni s-a spus că au plecat cu avionul de dimineaţă", spune doamna Pawlak. Femeia spune că abia marţi dimineaţă au avut confirmarea oficială a prezenţei fiicei şi ginerelui ei în cursa Air France care a dispărut  de pe ecranele radarelor.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri