Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Decizia carantinării celor 13 localități din Argeș a fost AMÂNATĂ

Monday, 27 July 2020, 10:24 Sursă: Realitatea.net

Întrunirea autorităților din Argeș, privind carantinarea mai multor localități, a fost amânată. Prefectul județului susține că mai are nevoie de timp pentru a analiza situația celor 13 orașe și sate. 

Pe lista lungă a celor de la Prefectura se află 20 de localități care ar putea să intre în carantină pentru 14 zile. Printre acestea se află și Piteștiul și Mioveniul, relatează realitateadearges.net.

"Daca in ultima instanta, toate institutiile pe care noi le avem in teren si verifica daca cetatenii respecta masurile, daca aceste lucruri vor esua intr-un final, vom discuta in Comitetul pentru Situatii de Urgenta si eventuala carantinare", afirma Emanuel Soare, prefectul județului Argeș.

In prezent, Argesul conduce intr-un top al judetelor rosii ca urmare a cresterii cazurilor de infectie cu coronavirus, astfel ca decizia pe care urmeaza sa o ia autoritatile locale va fi una dificila. Este de asteptat ca, dupa orele pranzului, undeva in jurul orei 14:00, argesenii sa afle ce decizie s-a luat in cazul lor. 

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri