Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

110.000 de români au trecut graniţa pe la frontiera de vest a ţării, în ultima lună

Sunday, 02 August 2009, 06:31 Sursă: Realitatea TV

În ultimele zile, traficul de frontieră de la graniţa de vest din judeţul Arad s-a intensificat, şi asta pentru că în Occident este perioadă de vacanţă. Aşa se face că acum trec prin Vama Nădlac cu cel puţin 10% mai multe maşini decât în mod obişnuit. Totuşi, traficul este mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anilor precedenţi. "Sunt în concediu două săptămâni. Străzile sunt foarte aglomerate. Concediul de anul acesta este scurt. Se simte criza", a spus unul dintre românii care s-au întors în vacanţă în ţară.

Dacă în anii precedenţi, maşinile erau ticsite de cadouri, acum puţine mai sunt încărcate până la refuz. "Anul acesta sunt mai puţini bani. Foarte puţini, că şi în Italia se lucrează foarte puţin", a declarat un altul.

Poliţiştii de frontieră s-au pregătit totuşi ca să-i primească pe cei care vin din alte ţări cu mai multe puncte de control. Prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Arad au trecut în ultima lună 110.000 de persoane, majoritatea prin vama Nădlac.Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri