Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"10 concluzii ale alegerilor". Ediție incendiară cu Vasile Dâncu și Cozmin Gușă

Monday, 11 November 2019, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Președintele în funcție, Klaus Iohannis, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale. Peste 37 de procente a adunat, după centralizarea datelor provizorii din aproape toate secțiile din țară și o mare parte dintre secțiile din diaspora.

Locul doi, care îi asigură și intrarea în turul al doilea, a fost ocupat de Viorica Dăncilă, candidata PSD. În ciuda votului masiv din diaspora, Dan Barna s-a clasat doar pe locul trei.

Ediție specială la Realitatea Plus, luni de la ora 18.30 până la 20.00, cu concluziile primului tur al Alegerilor prezidențiale 2019. Invitații emisiunii moderate de Octavian Hoandră sunt fondatorul IRES Vasile Dâncu și consultantul politic Cozmin Gușă.

Vor fi prezentate rezultatele calitative al Exit pollului realizat de IRES în exclusivitate pentru Realitatea Plus, respectiv proiecțiile legate de turul 2 al prezidențialelor. Cei doi invitați ai lui Octavian Hoandră vor prezenta cele mai importante 10 concluzii ale alegerilor, folosind ca suport rezultate din cercetarea IRES.

Realitatea Plus a prezentat în exclusivitate în ziua alegerilor rezultatele unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de prestigiosul institut de sondare a opiniei publice, IRES. Peste 500 de persoane au fost implicate în acest proces, care s-a desfășurat pe tot parcursul zilei de duminică.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri