Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vanghelie: Ponta va fi dat jos din fruntea PSD numai dacă membrii de partid ies în stradă

Wednesday, 21 January 2015, 00:40 Sursă: REALITATEA.NET

"Astăzi este un paradox: li se cere președinților de județe să demisioneze din funcția politică (...) Astăzi, ca să vorbești în PSD, trebuie să ai curaj. Foarte puțini au. Astăzi, Mazăre a făcut declarații și și-a dat seama că nu mai merge așa. Marian Oprișan începe să spună anumite lucruri. Cătălin Ivan nu era în galeria de oameni grei care să aibă curajul să spună (...) Păi cum să vina cineva să îi spună lui Mazăre sau lui Oprișan care e dimensiunea politică la nivelul județului și ce trebuie făcut? E puțin anapoda. Dorim să marginalizăm acești lideri (...) Greșeala partidului a fost că l-a pus președinte și prim-ministru. Jocul de cuvinte și jocul demagogic o să ducă PSD în gard. Nu cred că va merge. Astăzi au vorbit doi inși (...) Sunt sigur că sunt foarte mulți parlamentari care s-au săturat", a declarat Vanghelie.

În viziunea lui Vanghelie, PSD nu va mai continua mult timp, în această formulă.

"Ceea ce se întâmplă și modul grotesc pe care îl impune Victor Ponta este incredibil. Așa, fără limite, toată lumea vorbește în partid (...) Dacă ar fi câștigat Victor Ponta, unde am fi fost? Mă gândesc cu groaza. Nu ăsta e PSD, nu așa am cunoscut PSD. Vă spun sincer că nu cred că mai merge mult. Astăzi au fost doi lideri mari, din Constanța și Vrancea. Ce va face când toți cei care gândesc, barem zece sau 15 vor ieși public (...) ce se face Victor dacă se strâng 5.000 de oameni la sediu, la Kiseleff, membri de partid care sunt supărați? Le spun PSD-iștilor: veți putea să îl dați jos pe Victor Ponta numai dacă ieșiți în stradă. Va amâna Congresul până în 2200, dacă poate", a mai spus primarul sectorului 5.

Pe de altă parte, Vanghelie a afirmat că "nu există termen de comparație între Traian Băsescu și Victor Ponta".

"Ponta și Dragnea își dau seama că nu ies, în sală, nici dacă își aduc nevestele lor (...) Eu nu l-am văzut pe Victor Ponta, în campanie, în București, pentru că îi e frică de bucureșteni. Are probleme peste tot. A crezut că, pur și simplu, doar pentru că ești candidat PSD și 'am țipat toată ziua la Traian Băsescu, o să câștig'. Uite că nu a mers (...) nu am fost fanul lui Traian Băsescu, dar nu există termen de comparație între Traian Băsescu și Victor Ponta (...) Îmi pare rău că spun aceste lucruri", a afirmat Vanghelie.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ