Udrea a anunțat ce OFIȚER o va însoți în CAMPANIA ELECTORALĂ

Thursday, 02 October 2014, 15:33 Sursă: REALITATEA.NET

"Candidații au SPP în timpul campaniei electorale. Da, și eu am, categoric da. Toți candidații vor avea", a declarat Elena Udrea la finalul lansării programului său politic.

Ea a adăugat că nu se simte incomodată de acest lucru și a precizat că a beneficiat de serviciile SPP și în perioada în care a fost ministru al Dezvoltării.

"Dacă așa trebuie, așa fac. (...) Dacă sunt reguli și trebuie să se facă într-un fel, fac așa cum se spune", a declarat Udrea.

Candidata PMP a precizat că în perioada imediat următoare va avea acțiuni de campanie în București, după care va urma un tur prin țară.

"Mâine (vineri — n.r.) voi fi la Festivalul Racilor, în sectorul 1. Deci acțiuni de campanie în București, apoi probabil că vom continua mersul prin țară. Eu am trecut cam de patru ori prin fiecare județ. Spre deosebire de ceilalți candidați care și-au văzut fie doar sectorul în care locuiesc, fie doar orașul în care locuiesc, eu am văzut fiecare județ doar anul acesta de patru ori. Nu mai adaug de câte ori am făcut lucrul acesta pe vremea când eram ministru", a mai declarat Elena Udrea, mai  scrie Agerpres

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ