Paul Stănescu: ”Nu înțelege nimeni ce a făcut Guvernul Orban cu 40 de miliarde împrumutate în trei luni”

Friday, 24 January 2020, 18:38 Sursă: Realitatea.NET

"Din păcate, nu înțelege nimeni ce a făcut Guvernul Orban cu 40 de miliarde cu care s-a împrumutat în trei luni de zile, pentru că spune că nu pot să dea alocații pentru copii, vor anticipate, asta știm cu toții de ce vor anticipate, pentru că nu au prins bani pentru creșterea salariilor la profesori, doar 1,2 miliarde în buget, necesarul fiind de 8,4, pensiile trebuie mărite cu 40%, punctul de pensie crește de la 1.265 la 1.775, deci anticipate pentru români eu sunt convins că va însemna austeritate", a susținut Stănescu într-o conferință de presă.

Senatorul PSD a afirmat că nu se mai vorbește despre Autostrada Unirii, a fost anulat proiectul de parteneriat public-privat pentru Comarnic - Brașov, iar alocările pentru investiții sunt mai mici anul acesta față de anul precedent.

"Au anulat proiectul public-privat Comarnic - Brașov, despre autostrada Unirii nu se mai vorbește, investițiile - ai văzut bine -, cea mai mare investiție la ora asta este podul de la Brăila. Noi am alocat, în 2019, 500 de milioane, anul acesta s-au alocat 96 de milioane. Și așa pot continua cu drumul expres Craiova - Slatina - Pitești, centura Bacăului și cu alte lucruri", a punctat Paul Stănescu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-24 19:26:40
Robert

Sa imprumute bani de la bancile Bruxeleze intelegem, integrarea in (m)UE vine cu un pret, toti stim asta, sa puna neamurile si vecinii in functii in aparatul de stat , intelegem si pe asta, nimic nou sub Soare,sa trancane toata ziua Greaua Mostenire, si pe asta o intelegem, tipic PNL aripa Curcan cu scoala proasta de la Basescu, sa cheltuie bani de bani pe nimic, sa nu se vada nimic si sa zica nu avem bani de niste amarate de alocatii, sa duca dracu ratingul de tara si leul in jos ca la balamuc asta nu mai intelegem bolnavilor.

2020-01-25 06:08:01
Surprinzator

Haideti bre....chiar nu intelegeti?faceti pe prostii in scop electoral...doar doar de mai puneti vreun procent peste alea 25 Ce jigodii bolsevice sunteti,latrati ca prostii in loc sa va vedeti de treaba Hahalerelor

2020-01-25 08:32:43
un roman

nea paul, ia intreabo pe veorica ca sigur stie, daca tu ai uitat:)

Alte articole din: POLITICĂ