Gabriela Firea, atac devastator la ministrul Muncii: "Cred că are o fractură de logică"

Saturday, 11 January 2020, 21:53 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Gabriela Firea s-a arătat indignată de declarația ministrului muncii Violeta Alexandru, care i-a făcut pe români leneși, pentru a justifica intenția Guvernului de a mări vârsta de pensionare.

"Eu am fost uimită de declarația doamnei ministru și la început am crezut că este un fake news și de aceea am accesat mai multe siteuri care de obicei sunt validate și de obicei prezintă declarațiile așa cum sunt ele făcute.

De ce spun acest lucru, pentru că doamna ministru are, cred, o fractură de logică, pentru că la început spune câteva lucruri, descriindu-i pe români că sunt cam leneși și nedornici de a munci, ulterior spune că va scoate totuși în dezbatere publică proiectele care vor fi generate în urma activității domniei sale.

Atunci ceea ce se va întâmpla este clar, pentru că în prima fază domnia sa ne-a comunicat că are deja o impresie făcută despre comportamentul românilor și anume că nu prea le place să muncească, că vor să caute portițe pentru a ieși cât mai repede din câmpul muncii, eventual să primească bani cât mai mulți.

Am remarcat reacții inclusiv printre românii care nu votează de obicei centru, centru-stânga sau stânga, votează dreapta și care erau realmente indignați de această declarație și mărturiseau că vor solicita atunci să nu se se mai plătească aceste contribuții sociale având în vedere faptul că organismele care măsoară cu indicatori internaționali valabili speranța de viață și care în România este în jurul vârstei de 75 de ani, dacă un om va munci până la 70 de ani, de ce să contribuie toată viața pentru numai cinci ani?", a declarat Gabriela Firea.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 15:15:34
Ali Osmalic Ciubuc

indianca SA DEA DE MUNCA ROMANILOR ! Sa nu mai transfere dolarii din tara ... acolo e ruptura de logica !!!

2020-01-12 15:17:36
Ali Osmalic Ciubuc

la stat se pensioneaza toti anticipat ... ca sint afectati de mincatul de seminte si spagariile pe care trebuie sa le indure ... la privat e unica buba pentru ca oamenii aia chiar muncesc ! Bujetarii sint unicii oameni din lume care se pot teleporta, pot munci simultan in doua, trei locuri, ...

Alte articole din: Ultimele Stiri