Disperarea Vioricăi Dăncilă

Monday, 18 November 2019, 10:00 Sursă: ziare.com

Daca acum mai bine de o saptamana, Viorica Dancila spera sa intre in turul al doilea, sugerand ca asta este treapta spre mai departe, acum nu pare sa mai aiba sperante. Asta o duce la disperare, intrucat al doiea tur inseamna sfarsitul. De duminica incolo, nu pare sa existe un mai departe pentru Viorica Dancila.

Adaugă părerea ta

Disperarea este, in opinia mea, motivul pentru care insista in ultima vreme sa participe la o dezbatere la care nu numai ca nu a fost invitata, dar chiar i s-a atras atentia ca nu este binevenita. Dragoste cu sila nu se poate, iar daca domnul Iohannis nu doreste sa aiba o confruntare cu dansa, insistenta ei nu face decat sa confime neplacuta cadere in derizoriu.

Isi merita soarta. A uitat Viorica Dancila de momentele cand era invitata pentru consultari si nu se prezenta la Cotroceni? A uitat de momentele cand, in loc sa se prezinte personal, trimitea interpusi la presedintele tarii? A uitat de Constitutia care prevede obligatia de a-l invita pe presedinte la unele sedinte importante de guvern, si s-a facut ca ploua?

Editorialul complet AICI.

Comentarii Existente
2019-11-18 10:36:10

Așa-i

2019-11-18 10:48:57
O femeie

Păi, ea l-a sfidat încontinuu pe președinte statului prin neprezentare atunci când era invitată la consultări importante în probleme de stat,să vadă și ea cum este să fii sfidat ! În viață totul se plătește, oricum ea este foarte țâfnoasa și foarte încântată de propria-i persoana ! Am mai spus: nu aș vota niciodată o femeie pentru funcția de președinte de țară! Din păcate, femeile sunt conflictuale și altele...

2019-11-18 13:24:44
borfasi

Trebuie sa ne unim toti romanii asa cum se unesc astia dela psd contra romanilor .Sa terminam cu acest partid de borfasi imbecili si analfabeti. Acum il invinuiesc pe johannis ca e comunist ,apoi ca face lagare ,etc.

2019-11-18 15:11:14
BravoIohannis

Ce dezbatere sa ai cu o proasta? Foarte bine ca a refuzat-o. N-ai ce dezbatere sa ai cu o analfabeta. Efectiv a inchis-o si i-a dat peste bot. BRAVO. Cred ca tot pesedeul s-a cacat pe el de mirare cand a refuzat Iohannis dezbaterea. Mi se pare absolut corect. Date-n mortii ma-tii de proasta. Iesiti toti la vot! MUIE PSD!

Alte articole din: Ultimele Stiri