Daniel Constantin face DEZVĂLUIRI. Despre harta intereselor politico-economice ale majorităţii

Tuesday, 28 March 2017, 15:34 Sursă: REALITATEA TV

Ora 21:00: CONSTANTIN face DEZVĂLUIRI, la Realitatea TV. Fostul număr 2 din Guvern deseneaza harta intereselor politico-economice ale majoritatii, chiar din sanul acesteia. Vinovat ca nu a fost complice, a platit cu functia, dar a facut un pas spre a-si salva sufletul! Constantin, exploziv, DEZVALUIE jocul lui Tariceanu si Chitoiu!

Ora 22:00: ZIUA Z ÎN ROMÂNIA. Ministrul Justitiei decide daca cere sau nu demiterea lui Kovesi si Lazar - Tudorel Toader alege ce presiuni ignoră: ale partidului sau ale celor care apara statul de drept? Rares Bogdan si cei mai sinceri invitati - Liviu Avram, Ion M. Ioniță, Stelian Negrea, Ioana Ene-Dogioiu, Cornelia Lalu, Alex Cautis, Bogdan Comaroni, Dan Bucura si Ioan Bogdan Lefter - analizeaza campul de lupta al ultimului examen al Romaniei: BĂTĂLIA PE JUSTIȚIE. Care sunt fortele, persoanele, grupurile si institutiile angrenate in lupta, cu onestitate, fara manipulare, doar la Realitatea TV!

BONUS! Iohannis, Grindeanu, Dragnea - vizati intr-un studiu despre raportarea românilor la protestele generate de OUG 13. Scoruri spectaculoase! Profilul romanilor care se bucura ca Guvernul n-a demisionat. Ce i-a scos pe romani in strada? Cine au fost romanii din strada! De unde s-au informat romanii despre protestele lunii februarie!

Într-o emisiune marca "Rareș Bogdan", la Realitatea TV si Realitatea FM.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ