Dăncilă, o ultimă invitație pentru Iohannis. Unde vrea să se "dueleze" cu contracandidatul său?

Friday, 22 November 2019, 12:13 Sursă: facebook

Prezidențiabilul PSD nu-i dă pace deloc candidatului Iohannis! Dăncilă îi lansează o nouă provocare de duel înainte de începerea votului și în România. Liderul PSD vrea să se întâlnească, în această seară, de la ora 20, la Palatul Parlamentului, într-un ultim duel față în față cu Klaus Iohannis.

Adaugă părerea ta

"Dragi români,
Dragi jurnaliști,
Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!

Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!"

 
Comentarii Existente
2019-11-22 12:44:01
tanase mirescu

Muierea asta (anomalia asta politica) are ceva in cap? Cred ca de la atatea placute suedeze, a luat-o razna rau de tot. E de rasul curcii. Du-te fa si te spanzura, sau mai bine ineaca-te in Teleorman. Huo, nesimtiata dracului. Penibila ca borfasul (lepra politica) de Radu Cristescu. Mai sunt si alte jeguri in PSD: NICOLICEA, SERBAN NICOLAE, IORDACHE, FIREA, FIFOR, TEODOROVICI, GRAPINI. FI-MI-AR SCARBA DE EI TOTI!

2019-11-22 12:47:45
Moromete

La-s Viorica că după alegeri ai tot timpul .. În timp ce somitatea dumneavoastră încercați să realizați cât de mare este aria cercului ( de prieteni, cunoștiințe, preteni, relații, etc) groparii își făceau un selfi :) . Răspunsul lui Iohannis va veni DEÎNDATĂ ce se vor termina de numărat voturile.

2019-11-22 13:15:03
Dan Cociuba

Viorica Dăncilă încasează puncte importante în această bătălie electorală împotriva dvs, dle preşedinte. Poate nu suficiente cât să câştige, dar destule perntru a-i permite partidului pe care-l conduce să se refacă într-un timp mult mai scurt. O confruntare directă cu ea v-ar permite s-o scoateţi definitiv din cursă, administrându-i lovitura pe care o merită, în urma căreia PSD să nu-şi poată reveni. De ce vă autosabotaţi refuzând această confruntare, mai şi lăsând impresia că vă e teamă de nişte întrebări incomode venite de la alţi ziarişti şi formatori de opinie decât cei agreaţi de dvs? De ce aţi refuzat s-o ascultaţi măcar pe reprezentanta DigiTV la ieşirea din Aula BCU? De ce ziarişti de la un post ca DigiTV nici măcar n-a fost primiţi în sală, fiind nevoiţi să vă aştepte afară, în aer liber, să vă aştepte degeaba, pentru că nici n-aţi catadicsit să le răspundeţi când vi s-au adresat direct? Cum puteţi face asta unui post cu adevărat imparţial? În cursa pentru obţinerea unui nou mandat de preşedinte, pur şi simplu nu puteţi proceda după cum vă dictează inima, ci după cum vă îndeamnă situaţia în care suntem. Faptul că partidul dvs a reuşit să demită guvernul PSD prin reuşita moţiunii de cenzură şi apoi să formeze guvernul nu e ceva care să vă facă să dorrmiţi liniştit. Vă mai aduceţi aminte cu ce scor a câştigat PSD în 2016, după ce dvs aţi fost ales preşedinte? Aveţi o responsabilitate uriaşă pe umerii dvs, nu puteţi lăsa nimic la voia întâmplării. Ceea ce se mai poate repara pe ultima sută de metri este acceptarea provocării unui duel cu Viorica Dăncilă.

2019-11-22 13:37:51
Diaspora

Iohannis trebuie sa fie scotian. Trebuie sa fie scotian pentru ca i se potriveste fusta. I se potriveste fusta pentru ca nu e barbat. Nu e barbat pentru ca se ascunde dupa pantalonii Ralucai Turcan si fusta Alinei Gorghiu. Cadoul care ar trebui sa i-l inmaneze Viorica Dancila, indiferent de rezultatele din turul 2, ar fi o fusta. Dar nu de scotian, o fusta d'aia romaneasca, cum numai o romanca stie sa o faca. Cadoul care ar trebui sa i-l inmaneze romanii chiar in ziua votului ar fi o pereche de papuci. Papuci care sa se potriveasca cu fusta. Papuci pe care-i poate folosi in urmatorii 5 ani de vacante in Tenerife, Maiami sau pe unde si-a mai tras case. Si de cate ori ii poarta sa-si aminteasca faptul ca romanii sunt aceia care i-au dat papucii aia in ziua votului. Dar romanii nu gandesc, ei muncesc. Multi dintre cei care gandesc sunt pe baza de chip. Pe baza de chip implantat in ultimii 30 ani de gandire non-critica. Il alegem pe ala ca-i frumos si vorbeste engleza. Asa l-am ales si pe Iliescu, ca vorbea 3-4 limbi straine, chiar daca vorbea mai stalcit, asa cum vorbeste mai tot romanul engleza. Sunt absolut convinsa ca majoritatea liderilor europeni (sa nu mai vorbesc de cei din tarile anglo-saxone) nu vorbesc alta limba decat cea natala. E o trasatura a coloniilor sa invete limba colonizatorilor, nu invers. De aia Merkel vorbeste intotdeauna in Germana. Macron intotdeauna in Franceza. Giuseppe Conte intotdeauna in italiana. Shinzō Abe intotdeauna in japoneza. Viktor Orban aproape intotdeauna in ungureste. Noi suntem obisnuiti sa slugarim stapanul, sa-l lingusim, sa-i invatam limba, sa-l rugam sa ne conduca. Sa ne conduca spre ceea ce au condus in ultimii 30 ani Europa: mass-migratie din lumea a 3-a, razboi-civil rece (rece adica pe vine; cum se numeste ceea ce se intampla in Franta, Suedia, UK?), saracire prin supra-taxare, coruptie la nivel UE fara precedent.

2019-11-22 13:58:52
johnneil

Eu cred ca lui dancila i-a cazut cu "tronc" JOHENNES. O sa-i ceara ani de zile de-acum in colo o "dezbatere" in doi.

2019-11-22 14:47:11
Citizen

Mai bine invata bine romana si dupa aceea engleza, veoreko si apoi sa ai pretentia sa stai de vorba cu Presendintele.

2019-11-22 17:00:44
Nicolas

Veorica vrea ne-aparat un CSEX cu Iohannis...

2019-11-22 18:27:33
Gheorghe Hriscu

M-am tot gândit , cum gândește unul, cum gândește celălalt. Indiferent de OM eu văd un ROL: 1. Johannis - ”Unde SCUIP, nu LING” și așa și trebuie. Relațiile pe care le are dl. Președinte, nu le are nimeni. Dacă vă aduceți aminte a fost propus Președinte a Consiliului European, ceea ce nu e de ici de colo. 2. Am un email cu propuneri de standarde aplicabile trimis la Guvern, pm@gov.ro (mai demult pe vremea cînd prim-ministru era dna Dăncilă), la care în loc de răspuns/confirmare, mi s-a întors mesajul: STERS . Fără comentarii!

Alte articole din: Ultimele Stiri