Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum prepari o pizza sănătoasă. Ingredientul secret al bucătarilor

Wednesday, 29 March 2017, 10:02 Sursă: REALITATEA.NET

Topping: Faptul că pizza are multe ingrediente nu înseamnă că este mai puțin sănătoasă sau că are mai multe calorii. Secretul constă în alegerea ingredientelor astfel încât combinația să fie "ușoară". Rucola, frunze de spanac, broccoli sau avocado, pui la tavă sau jambon și mirodenii potrivit de puternice precum piperul negru vor fi opțiuni sigure pentru o pizza sănătoasă.

Blatul: Cu cât este blatul mai subțire, cu atât este mai bine pentru menținerea unei diete echilibrate și sănătoase. Este important, de asemenea, ca blatul să fie elaborat pe bază de ingrediente integrale.

Brânza: Acest ingredient trebuie să fie ales cu grijă pentru a se asigura o bună digestie. Brânza fără lactoză este o alternativă ușoară, care combate senzația de balonare.

Intervalul orar: Oricât de tentantă ar fi pizza pentru o cină târzie, se recomandă să fie consumată mai devreme, datorită hidraților de carbon. Cel puțin două ore ar trebui să despartă cina de ora de culcare, pentru ca fiecare ingredient să poată fi digerat în mod adecvat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ