Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zina Dumitrescu, apariţie inedită: a părăsit azilul pentru a participa la aniversarea unei vedete

Tuesday, 27 January 2015, 12:50 Sursă: REALITATEA.NET

Zina Dumitrescu a iesit din azil pentru ziua Danei Savuica! Aceasta din urma a implinit vineri 45 de ani si a sarbatorit, intr-o locatie de inspiratie ruseasca, alaturi de zeci de invitati, printre acestia si persoane publice. Printre participantii la petrecerea anicersara a Danei Savuica s-a numarat si Zina Dumitrescu, care a iesit din azil special pentru aceasta ocazie, scrie ADPM.

Dana Savuica s-a bucurat enorm de prezenta Mamei Zina la ziua ei, fiind de notorietate faptul ca aceasta traieste deja de mai multi ani intr-un azil de batrani de langa Bucuresti si nu a mai participat de multa vreme la un eveniment monden.

Totusi, se pare ca aceasta iesire i-a prins foarte bine Zinei Dumitrescu, care a parut ca se simte foarte bine la petrecere, a socializat cu ceilalti invitati si a dat interviuri jurnalistilor prezenti.

Zina Dumitrescu si-a facut aparitia la petrecerea Danei Savuica purtand o camasa alba cu volane si un sacou in nuante de verde. Vizibil imbatranita, dar cu un look chic, Mama Zina a optat pentru o imagine naturaka, neacoperindu-si chipul cu make up.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN