Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste de ultimă oră despre Mărioara Zăvoranu

Friday, 30 January 2015, 22:49 Sursă: REALITATEA.NET

Dupa aproape o saptamana de chin in care s-a zbatut intre viata si moarte, Marioara Zavoranu da semne de insanatorire, scrie Wowbiz.ro.

Surse din Spitalul Fundeni la care este internata femeia de afaceri spun ca situatia ei a devenit mai buna de ieri, iar acum, a fost stabilizata de medici.

“Doamna Zavoranu a acuzat o infectie la rinichi si a venit in stare foarte grava la spital. Imediat a fost preluata de o echipa profesionista de doctori urologi care i-a administrat un tratament soc, care a facut-o sa reactioneze. In plus, a fost pusa si intr-o rezerva la terapie intensiva si izolata de toti, pentru ca sanatatea sa nu ii fie pusa in pericol si mai mult. Din fericire, joi dimineata, starea de sanatate a pacientei s-a imbunatatit serios, iar, de azi, poate primi vizite mai lungi, chiar si de cate o ora. Este stabila si in scurt timp, va fi mutata la o rezerva de salon, unde i se va perimite sa aiba alaturi de ea si un apartinator”, au spus persoane din clinica bucuresteana.Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN