Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VESTE BOMBĂ. Angelina Jolie și Brad Pitt se despart

Friday, 18 April 2014, 15:23 Sursă: REALITATEA.NET

Totul pentru a-i face în ciudă actriței, deși aceasta nu a mai avut relații cu nicio femeie de când este cu Brad.

“Gelos din cale-afară, deşi Angelina i-a spus că nu a mai făcut sex cu vreo femeie de când sunt împreună, Brad a comis-o! S-a întâlnit cu un bărbat, şi el tot actor, şi ar fi făcut sex. Apoi el singur i-a spus Angelinei, care a făcut o criză de isterie, apoi i-a spus că anulează nunta”, a titrat National Enquire, preluat de Euforia.tv.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit în aprilie 2012.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN