Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Solistul unei celebre formaţii româneşti a suferit o operaţie grea. Medicii i-au amputat un picior!

Friday, 01 July 2016, 15:24 Sursă: REALITATEA.NET

Moni Bordeianu se simte bine acum şi este în afara oricărui pericol, a anunţat fostul său coleg de trupă Josef Kappl. Acesta a precizat că medicii i-au amputat cântăreţului piciorul stâng, de la genunchi în jos.

"Vă transmit tuturor multe salutări din partea lui Mony Bordeianu, pe care l-am vizitat ieri (29 iunie, n. red), după operația grea la care a fost supus zilele trecute. În ciuda pierderii grele pe care a suferit-o prin amputarea piciorului stâng, de la genunchi în jos, am reîntâlnit un vechi prieten de suferință, cu zâmbetul pe față și plin de optimism", a scris Bordeianu pe o reţea de socializare.

"Mi-a relatat că-i pare foarte rău că n-a putut fi de față la lansarea cărții pe care a scris-o de curând („Nebunul cu ochii închiși“-editura Integral), dar că dorește să compenseze această absență printr-un alt eveniment, după geneză. Mi-a mai relatat că faptul că a reușit să accepte situația în care se află, îl ajută să privească cu speranță în viitor și să facă tot posibilul în vederea compensării handicapului cauzat de pierderea suferită, așa cum au reușit s-o facă și mulți alții care împărtășesc aceeași soartă. În încheiere vreau să-i urăm lui Mony o însănătoșire grabnică, pentru a-și putea continua cu succes, ca și până acuma, activitatea muzicală și scenică, pentru care a demonstrat întotdeauna atâta inspirație și pasiune și să aibă parte numai de „Vremuri“ bune!", a adăugat el.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN