Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretul bine păzit al lui Șerban Huidu. A ajuns să ceară sfatul colegilor!

Wednesday, 26 March 2014, 20:15 Sursă: REALITATEA.NET

Serban Huidu a facut ceva eforturi sa-i intre in gratii Cristinei. Tatal ei, fostul senator Matei Vintila, era inca de pe vremea aceea un influent om politc, potent financiar, care se ingrijea ca fiicei sale sa nu-i lipseasca nimic. Desi fetele roiau in jurul lui Serban, singura pentru care a avut ochi a fost Cristina, scrie cancan.ro.

In perioada de tatonari, s-a intamplat sa fie ziua ei de nastere. Fostul “carcotas” s-a dat peste cap sa ii aleaga sarbatoritei cel mai potrivit cadou.

Si ca sa fie sigur ca nu o da in bara, le-a cerut parerea si colegilor sai de la radio, mai in varsta decat el si cu ceva mai multa experienta de viata. “Ce i-ati cumpara unei fete care are tot ce isi doreste?”, a facut el un sondaj in randul colegilor care ii erau mai apropiati. Intr-un final, i-a cumparat o bijuterie de aur, care a fost pe placul Cristinei, ceea ce l-a facut pe Serban foarte fericit.

“Era foarte atent cu ea. I se parea ca este altfel decat alte fete. Era linistita si finuta”, ne-a povestit o persoana care l-a cunoscut in acele vremuri pe Huidu. La scurt timp, cei doi au inceput o relatie, care avea sa duca peste cativa ani la casatorie.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN