Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SECRETUL a fost DEZVĂLUIT. Ce s-a întâmplat cu Tony Soprano la finalul serialului "Clanul Soprano"

Thursday, 28 August 2014, 14:24 Sursă: Mediafax

La întrebarea "A murit Tony cu adevărat?", David Chase a răspuns laconic: "Nu, nu a murit". Creatorul serialului "Clanul Soprano" a făcut această dezvăluire într-un interviu ce a apărut miercuri în revista online Vox.Com.

Difuzat pe 10 iunie 2007, ultimul episod al acestui serial, devenit un clasic al genului, a ridicat multe semne de întrebare în legătură cu destinul personajului Tony Soprano.

Tony Soprano, un ucigaş fără scrupule, dar în acelaşi timp tată afectuos şi suflet chinuit, lua masa la restaurant alături de familia sa.

Dintr-o dată, privirea îi îngheaţă. Pe ce anume? Ar fi putut fi fiica lui, care întârziase la cină, dar şi unul dintre necunoscuţii din jurul restaurantului sau chiar din interiorul acestuia şi care ar fi putut fi asasini plătiţi.

Apoi, dintr-o dată, ecranul devine negru. Intră genericul de final. Astfel a căzut cortina peste cele şase sezoane ale show-ului TV.

Acel final deschis a generat frustrare în rândul a milioane de fani din Statele Unite, unde 12 milioane de telespectatori au vizionat ultimul episod, care, de altfel, a avut o audienţă uriaşă şi în restul lumii.

Nostalgicii serialului au primit astfel în sfârşit un răspunsla întrebările lor: (anti)eroul lor a supravieţuit.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN