Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Schimbare ŞOCANTĂ de look a Sandei Ladoşi!

Sunday, 28 September 2014, 22:24 Sursă: REALITATEA.NET

A fost una dintre cele mai bune voci ale generatiei de aur, dar si una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Anii au trecut insa, iar timpul, dar si cele doua nasteri, au lasat urme adanci pe trupul si pe chipul artistei. Chiar daca nu s-a mai putut lauda cu masuri perfecte, Sanda Ladosi (44 ani) a avut mereu un corp armonios, pe care s-a asezat perfect orice tinuta.

In luna noiembrie a anului trecut, Stefan Tache, sotul artistei, a fost arestat, avand grave probleme cu legea. Problemnele s-au tinut lant de Sanda in acea perioada, motiv pentru care a ajuns sa se neglijeze si sa se refugieze in mancare. Fara sa isi dea seama, cantareata s-a ingrasat 15 kilograme.

Zilele trecute, solista a fost fotografiata de paparazzi CANCAN.ro in trafic, in timp ce incerca sa ajunga dintr-un loc in altul, pentru a-si rezolva treburile in timp util. Desi ar fi trebuit sa dea jos kilogramele acumulate, Sanda arata exact ca in urma cu patru luni, semn ca a renuntat la dieta si la sport.  Mai multe...


Citeste totul despre:


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN