Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scene de groază în timpul unui concert Adele. Artista, atacată de un liliac pe scenă

Thursday, 17 November 2016, 13:20 Sursă: REALITATEA.NET

Incidentul s-a petrecut în timpul unui concert pe care cântăreaţa îl susţinea în Mexic, în cadrul turneului său mondial care a început în Belfast, în februarie, scrie Mediafax.

După ce liliacul a dispărut, Adela şi-a reluat concertul.  Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali.

Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio - "25".

Artista are, în total, 10 premii Grammy, dar şi un premiu Oscar, primit în 2013, pentru "Cel mai bun cântec original" - melodia "Skyfall", care a asigurat coloana sonoră a peliculei cu agentul secret James Bond "Sky


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN