Scandalul continuă în familia lui Sergiu Nicolaescu

Friday, 03 January 2014, 13:16 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Dana pare că vrea să o îndepărteze total pe sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda (86 de ani), de tot ce a însemnat marele regizor, iar înainte de Crăciun nu şi-a chemat cumnata la parastas.

“Nu am ştiut că Dana l-a înhumat pe Sergiu la Bellu. Dana, de ce nu mi-ai spus şi mie că l-ai înmormântat? Cum să facă asta fără ca eu să ştiu? De ce nu mi-a zis şi mie? Trebuia să aflu din presă? De ce face totul pe ascuns? Ce crede ea că are de câştigat dacă se poartă aşa cu mine...?” a declarant, pentru libertatea.ro, sora regizorului.

Durerea femeii, care cu greu se poate mişca pe distanţe mici, din cauza unor probleme grave de sănătate, este cu atât mai mare cu cât ea n-a fost chemată nici la parastasul pe care cumnata sa l-a organizat în memoria lui Sergiu, chiar pe 15 decembrie.

“Eu m-am pregătit ca mâine (n.r. - astăzi) să-l pomenesc pe frate-miu, că doar se împlineşte un an de când el nu mai e lângă noi, nu aşa cum a făcut-o ea, în secret. El era singurul meu sprijin...”, ni s-a confesat Iolanda Nicolaescu.

Dana Nicolaescu a anunțat că urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar din Bucureşti

Dana Nicolaescu mai spune că, în perioada 24 - 26 ianuarie, Fundaţia Sergiu Nicolaescu şi Uniunea Cineaştilor din România (UCIN) vor organiza în memoria lui Sergiu Nicolaescu un eveniment intitulat "Sergiu. Ianuarie. În fiecare an".

Evenimentul va avea loc la Cinema Studio din Capitală şi va include vernisajul unei expoziţii de fotografii, precum şi proiecţii speciale cu filme de şi despre Sergiu Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, au anunţat atunci reprezentanţii Spitalului Elias din Capitală, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012.Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE