Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Quentin Tarantino are o relaţie cu Uma Thurman

Thursday, 29 May 2014, 10:48 Sursă: REALITATEA.NET

Cei doi au călătorit împreună la Festivalul de Film de la Cannes (14 - 25 mai) şi au prezentat, de asemenea, împreună premiul Palme d'Or, acordat regizorului turc Nuri Bilge Ceylan, pentru filmul "The Winter Sleep", la ceremonia de închidere a festivalului, care a avut loc duminică, conform contactmusic.com, preluat de Mediafax.ro. 

"A fost ceva între ei în trecut, iar acum sunt din nou împreună. El (Tarantino, n.r.) a iubit-o ani de zile", a declarat o sursă pentru site-ul UsMagazine.com.

Recent, Uma Thurman, în vârstă de 43 de ani, a pus capăt pentru a doua oară logodnei cu miliardarul francez Arpad Busson, cu care are o fetiţă în vârstă de un an şi nouă luni, pe nume Luna.

Actriţa, care mai are doi copii, în urma căsătoriei cu actorul Ethan Hawke - Mia, în vârstă de 15 ani, şi Levon, în vârstă de 12 ani -, a declarat recent că se simte mai fericită ca niciodată.

"Sunt mai fericită acum decât am fost în urmă cu mulţi ani. Încerc să trăiesc o viaţă cât mai liniştită cu putinţă", a spus Uma Thurman.

Uma a mai fost căsătorită cu actorul Gary Oldman, între anii 1990 - 1992.

Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile în "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria "Kill Bill". Printre filmele de referinţă în care a jucat se numără "Legături primejdioase", de Stephen Frears, şi "Producătorii", de Mel Brooks.

Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul "Smash", produs şi difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al său este cel al doamnei H., din filmul "Nymphomaniac", de Lars von Trier.

Câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction" din 1994 şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp fiction" şi "Django dezlănţuit/ Django Unchained", Quentin Tarantino a fost pe rând regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale. Deşi este acuzat de critici că trivializează violenţa, opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul, iar peliculele sale "Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", cele două filme din seria "Kill Bill", "Maşina morţii/ Death Proof", "Ticăloşi fără glorie/ Inglourious Basterds" şi "Django dezlănţuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN