Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PRIMA IPOTEZĂ în cazul MORŢII SUSPECTE a unui cunoscut MANECHIN ROMÂN

Thursday, 18 December 2014, 08:41 Sursă: REALITATEA.NET

“Toată lumea ştia că făcea modeling, dar ea era olimpică la Cibernetică şi făcuse şi Facultatea de Drept. Asta vrem să se ştie despre ea, era un copil…”, a declarat, sfâşiată de durere, mama tinerei.

La 26 de ani, Anca Rovenţa visa să strălucească ca manechin pe podiumurile de la Milano, unde a şi stat o perioadă de timp. Venise, recent, în ţară să-şi petreacă cu părinţii şi familia Sărbătorile, însă destinul i-a fost curmat brusc.

Duminică seara, tânăra fusese să se distreze cu prietenii în clubul College din Capitală. Luni însă, Anca a fost de negăsit. Speriaţi, prietenii au alertat Poliţia. Un echipaj de la ISU a spart, marţi dimineaţa, uşa de la apartamentul manechinului, care locuia la etajul 10 într-un bloc din cartierul Drumul Taberei. Aşa a fost găsit cadavrul fetei.

„Prima ipoteză lansată de cei care au fost la faţa locului a fost moarte prin electrocutare. A fost găsită pe jos, în baie. Ieşise de la duş. Eram prietene de cinci ani. Ultima oară ne-am întâlnit la o petrecere, în urmă cu trei săptămâni. Am stat împreună toată noaptea. Era o fată plină de viaţă!”, a declarat, pentru Click, Laura Belecciu, prietenă bună a Ancăi şi prezentatoarea emisiunii “Calendarul Zilei”, de la Prima TV.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN