Petiţie pentru participarea lui Ovidiu Anton la Eurovision. Aproape 7.000 de semnături în 24 de ore

Thursday, 28 April 2016, 17:48, Sursă: REALITATEA.NET

Pro TV a lansat miercuri, 27 aprilie, o petiţie online prin care a rugat oamenii din România şi din străinătate să-l susţină pe Ovidiu şi să-l sprijine în parcursul său către Eurovision, petiţie care a adunat aproape 7.000 în 24 de ore, a anunţat televiziunea.

Adaugă părerea ta

Comentariile semnatarilor arată că sunt uniţi şi că toţi îşi doresc ca România să fie reprezentată cu la nivel internaţional, transmite Pro TV.

Pro TV şi Ovidiu Anton şi-au unit forţele pentru a duce România la Eurovision 2016. Românii îşi pot arăta solidaritatea pentru participarea ţării la ediţia din acest an a concursului muzic prin semnarea petiţiei online lansate ieri de televiziune, care e disponibilă la adresa petitie.protv.ro, relatează Mediafax.

"Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Mobilizarea oamenilor de pretutindeni este uimitoare şi le sunt profund recunoscător! Uniţi suntem puternici!", a declarat Ovidiu Anton, câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2016. Ovidiu a fost ales anul acesta de către români pentru a duce numele ţării la Stockholm. "Haideţi să fim în continuare alături de el şi să credem în şansa pe care România o are la Eurovision 2016", îndeamnă televiziunea.

Pe el îl cunoaşte toată lumea, dar puţini ştiu cum arată fiica şi soţia lui Ovidiu Anton

Pro Tv a trimis o scrisoare deschisă către EBU, în care invită Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune să-şi reconsidere decizia şi să caute, alături de reprezentanţii televiziunii comerciale, soluţii pentru participarea lui Ovidiu Anton la concursul de la Stockholm. În plus, Pro TV a ofertat EBU pentru transmisiunea competiţiei muzicale Eurovision 2016, însă EBU a refuzat oferta, potrivit declaraţiilor lui Aleksandras Cesnavicius, CEO al Pro Tv, care a făcut anunţul într-o conferinţă de presă desfăşurată, miercuri, 27 aprilie.

În urma retragerii TVR de la serviciile EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune), România a pierdut dreptul de a participa la competiţia Eurovision din acest an.