Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oana Roman, la un pas de moarte

Monday, 23 May 2016, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

„Am avut niște complicații în urma operației de cezariană, complicații care ne tratate corespunzător m-au dus în stadiul în care aproape că eram să-mi pierd viața. Să ai un copil nou născut acasă și să te lupți pentru viața ta e cumplit. Știu că sunt multe femei care au trecut prin asta, dar eu i-am mulțumit lui Dumnezeu că mă luptam pentru viața mea și nu pentru viața copilului meu.

I-am mulțumit că este copilul bine și că lupta a fost a mea, cu mine. Am făcut niște complicații. Doctorul nu le-a tratat cum trebuie nici după ce ele au apărut, astfel încât am ajuns din nou pe masa de operație pentru a-mi rezolva această probleme. Nici la această intervenție doctorul nu a reușit să-mi repare problemele. Lucrurile s-au complicat și mai rău. Am ajuns la o a treia intervenție, de această dată m-a operat un chirurg absolut senzațional, cel datărită căruia eu trăiesc și m-am născut a doua oară.

Îi datorez lui și lui Dumnezeu viața mea. Este vorba de doctorul Gabriel Mitulescu. Mi-a salvat efectiv viața. Aveam niște hematoame care se infectaseră foarte tare, eram la un pas de septicemie. Aveam puroi în abdomen. Șapte ore a durat operația. Am putut să mă întorc la Izabela (fetița ei n.r). A trebuit să lupt ca să trăiesc”, a povestit Oana Roman la o emisiune de televiziune.


Citeste totul despre:


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN