Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicoleta Luciu, probleme grave cu sânii

Thursday, 23 October 2014, 17:22 Sursă: REALITATEA.NET

Nicoleta Luciu are grave probleme de sănătate din cauza sânilor prea mari. Cândva declarată vedeta cu cel mai mare piept natural din ţară, pe care după naşterea tripleţilor l-a înlocuit cu o pereche de silicoane de peste un kilogram, vedeta trage acum ponoasele. De câteva luni, mama tripleţilor are mari dureri de coloană şi este nevoită să urmeze un tratament strict, pentru recuperare. Asta pentru a nu ajunge la operaţie, scrie Libertatea.ro.

Frumoasa brunetă, care la începutul toamnei s-a mutat cu cei patru copii la Miercurea Ciuc, pentru a fi alături de soţul ei, a fost nevoită astfel să revină în Capitală.

Medicul curant al vedetei, Ion Manea, ne-a explicat că Nicoleta va fi supusă unor proceduri medicale personalizate, a căror durată se întind pe o perioadă de până la două sau trei luni. Recuperarea cântăreţei se va face cu ajutorul unor aparate inteligente, sub atenta supraveghere atât a medicului, cât şi a unui kinetoterapeut. Luciu va trebui să rezolve două probleme la clinica unde se tratează: rehidratarea discurilor vertebrale şi decompresia vertebrală - prin intermediul aparatelor, precum şi stabilizarea musculaturii coloanei, cu ajutorul exerciţiilor.

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN