Misterul vârstei lui Keo a fost dezvăluit

Thursday, 08 May 2014, 19:44, Sursă: REALITATEA.NET

Keo, fostul iubit al Andreei Balan, nu si-a spus niciodata varsta reala! Atat prietenii, cat si fanii solistului stiu ca acesta are avea 38 sau 39 de ani. Daca ii cauti biografia pe Internet, ai sa gasesti ca e nascut pe 21 iunie 1978! Nimic mai fals!

Cosmin Mustata, pe numele sau de scena Keo, a tinut secreta intotdeauna varsta reala! Reporterii WOWbiz.ro au aflat insa ca fostul iubit al Andreei Balan are 45 de ani!

“Keo nu-si spune varsta reala. Vrea sa para mai tanar, si chiar ii iese. Pentru varsta lui, pentru ca are 45 de ani, arata foarte bine! Nu are riduri, si nici multe fire de par alb. Se vopseste din cate stiu, dar si fara culoare pe par, nu are multe fire albe. Chiar zici ca are 30 si ceva de ani, 36, 37, hai 38. Andreea ii stie varsta. Intre ei e o diferenta de peste 15 ani. Cand s-au cuplat, ea avea 21 de ani, iar el vreo 36. Si la varsta de 45 de ani, sa nu ai tu o familie, sa nu fii insurat, sa nu fii parinte? Sa nu-ti doresti o familie? Sa stai sa jonglezi cu femei ca la varsta adolescentei? E normal ca Andreea sa-si puna niste intrebari… ”, au declarat surse din anturajul celor doi.